I Oslo finner man mange skjulte skatter, men få er like innbydende for de firbente familiemedlemmene våre som Herregårdskroen i Frognerparken. Dette unike stedet byr ikke bare på en gastronomisk opplevelse for menneskene, men også for våre kjære hunder. Her tilbyr Herregårdskroen det ultimate hundevennlige tilfluktsstedet i Oslo.

En meny for de firbeinte

Ved Herregårdskroen er kjæledyrene våre mer enn bare velkomne; de blir møtt med åpne armer og en spesiell meny utviklet kun for dem. Dette er stedet hvor hundeeiere kan nyte et måltid i vakre omgivelser, mens deres firbente venner skjemmes bort med deilige, næringsrike retter. Fra snacks til egne vannboller som er tilpasset hundens behov, sikrer vi at også de har en utsøkt matopplevelse.

En oase i byen

Frognerparken er kjent for sin praktfulle natur og kunst, og Herregårdskroen er perfekt plassert for å nyte dette vakre landskapet. Etter et måltid på vår kafé, kan du og din firbente venn utforske parkens vidder, fra de imponerende skulpturene av Gustav Vigeland til de fredelige vannveiene og frodige grøntarealene. Det er den perfekte måten å fordøye maten på – både for to- og firbente.

Bli med oss

Enten du er en stolt hundeeier eller en dyreelsker som nyter selskapet av disse fantastiske skapningene, er Herregårdskroen stedet for deg. Her kan du nyte et deilig måltid og fantastiske naturopplevelser, alt mens din firbente venn blir behandlet som kongelighet. Bli med oss i Herregårdskroen og opplev det ultimate hundevennlige paradiset i hjertet av Frognerparken.

hundevennlig serveringssted i oslo